ELECTRONICS ENGINEER

Wil jij werken bij de kampioen van Nederland en onderdeel worden van ons prijswinnende ontwikkelingsteam?Wat houdt de functie van Electronics Engineer in?

  • Als Electronics Engineer binnen ons R&D team, ben je van kop tot staart betrokken bij het ontwikkelen van een product waarin verschillende soorten techniek bij elkaar komen. Vanuit vernieuwende ideeën ga jij aan de slag met het opstellen van technische specificaties en beschrijf je de elektrotechnische functies. Hiertoe behoren de regelingen binnen een cv-ketel, maar ook bijvoorbeeld thermostaten, cascaderegelingen en sensoren. Je begeleidt externe partijen bij het uitwerken van jouw technische concepten en je test de onderdeel-, componenten- en systeemgroepen.
  • Als engineer kom je te werken binnen diverse projectteams en werk je op procesmatige wijze aan nieuwe (sub)systemen en/of compleet nieuwe toestellen. Daarnaast voer je als engineer kleinschalige projecten zelfstandig uit. Denk bijvoorbeeld aan wijzigingen binnen een subsysteem.


Waar ga je werken als Electronics Engineer?


ATAG Verwarming Nederland B.V. is al 66 jaar lang een A-merk in Nederland als fabrikant en leverancier van hoogwaardige cv-toestellen en zonne-energiesystemen.


ATAG Verwarming bedient hiermee zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Deze prijswinnende cv-ketels worden zowel in Nederland als inmiddels in vele andere Europese landen, Amerika en Azië verkocht. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Gelderse Lichtenvoorde, waar ruim 200 medewerkers zich inzetten voor de ontwikkeling, fabricage, service en verkoop van de producten.

 

ATAG Verwarming is te typeren als een platte en informele organisatie waar meedenken en ondernemerschap nog worden gewaardeerd. Onze mensen maken allemaal onderdeel uit van de warme, passievolle 'familie' waar vakmanschap een heel belangrijke rol speelt.

 

Sinds 2014 maakt ATAG Verwarming deel uit van Ariston Thermo Group, een wereldspeler op het gebied van verwarming en warmwaterbereiding. Wereldwijd - in meer dan 150 landen - worden 7,2 miljoen producten verkocht; Ariston Thermo heeft 6.600 medewerkers, kent 46 eigen vestigingen en 7 vertegenwoordigingen in 31 landen. Kortom; ATAG Verwarming is een groeiend, financieel gezond en wereldwijd opererend bedrijf met volop kansen voor jouw toekomst!

Functie-inhoud:
Als Electrical Engineer ben je verantwoordelijk voor alle producten die binnen dit segment vallen. Hiertoe behoren de regelingen binnen een cv-ketel, maar ook bijvoorbeeld thermostaten en cascaderegelingen. Ook sensoren behoren tot het werkgebied.
Je bent over een breed werkgebied actief in het opstellen van specificaties tot en met de uiteindelijke testen van onderdeel-, componenten- en systeemgroepen. Hiermee is het werk veelzijdig en bovendien bevordert deze manier van werken een grote mate van betrokkenheid bij het te ontwikkelen product. Dit laatste is ook juist de kracht van het Ontwikkelings-/R&D team van ATAG Verwarming.
De werkzaamheden worden uitgevoerd op een procesmatige wijze binnen projectteams die werken aan nieuwe (sub)systemen en of compleet nieuwe toestellen. Daarnaast zal de engineer kleinschalige projecten zelfstandig uitvoeren. Dit betreft bijvoorbeeld wijzigingen binnen een subsysteem.
Functie-eisen:
Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond (bij voorkeur in een relevante, technische richting);
Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
Je hebt kennis van de markt in de vorm van technologische ontwikkelingen;
Je bent doortastend en resultaatgericht;
Je hebt ervaring met het werken in multidisciplinaire teams en werkt goed met anderen samen om de teamdoelen te bereiken;
Je kunt je eigen werk goed structureren en bent in staat hoofd- en bijzaken te onderscheiden.
Arbeidsvoorwaarden
ATAG Verwarming biedt een aantrekkelijk pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris wordt vastgesteld op basis van achtergrond en ervaring.
ATAG Verwarming vindt het belangrijk dat haar medewerkers in staat worden gesteld zich verder te ontwikkelen. Zij faciliteert daarom opleidingen en moedigt persoonlijke groei aan.
Interesse?
Stuur dan per e-mail je C.V. onder vermelding van de vacaturenaam naar:
Mevr. Astrid de Hoog, a.dehoog@atagverwarming.com. Een motivatiebrief is niet nodig!
Als je C.V. daar aanleiding toe geeft, bespreken we je motivatie liever face to face en nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Meer informatie omtrent de functie kun je inwinnen bij Manager R&D, Gideon Blij, telefoonnummer: 06-2070 5193.

Hoe ziet de afdeling R&D eruit?

ATAG Verwarming vindt innovatie erg belangrijk; sterker nog, innovatie is de drijfveer bij het ontwikkelen van onze producten. Innovatie begint op de afdeling Ontwikkeling/R&D; zij zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen, testen en keuren van cv-toestellen en aanverwante producten. Het team bestaat uit 13 sterk betrokken engineers die werken in de disciplines projectleiding, elektronica, constructie, testlaboratorium en prototypebouw.

 

De kracht van het Ontwikkelings-/R&D team wordt bepaald door de gezamenlijke gedrevenheid een hoogwaardig product te ontwikkelen waarbij jij met je individuele kwaliteiten een belangrijk rol gaat spelen. Efficiency en performance zijn hierin bepalend. Hierbij wordt gebruik gemaakt van bestaande technologieën, die geïntegreerd worden in nieuwe warmteoplossingen. Ook de bestaande producten worden continu verbeterd en geschikt gemaakt voor alle groei- en kernlanden. Hierbij ligt continue de focus op kostprijsverlaging, ofwel Value Engineering.


Wat vragen wij van jou?


Jij bent een creatief en optimistisch persoon die graag in een voortrekkersrol samen met je collega's elke uitdaging aan wil gaan. Je staat voor vernieuwing en je denkt in kansen. Ook ben je slagvaardig en weet je mensen met je mee te krijgen.

 

Verder vragen we:


  • minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting elektrotechniek of IT;
  • enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • kennis van technologische ontwikkelingen in de markt;
  • dat je doortastend en resultaatgericht bent;
  • ervaring met het werken in multidisciplinaire teams en dat je in staat bent tot goed samenwerken met anderen om teamdoelen te bereiken;
  • dat je je eigen werk goed kunt structureren en hoofd- en bijzaken kunt scheiden.

Wat bieden wij jou?

ATAG Verwarming biedt een aantrekkelijk pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris wordt vastgesteld op basis van achtergrond en ervaring. ATAG Verwarming vindt het belangrijk dat haar medewerkers in staat worden gesteld zich verder te ontwikkelen. Zij faciliteert daarom opleidingen en moedigt persoonlijke groei aan.

Interesse?
Interesse?
Marc Zweers is jouw contactpersoon! Heb jij interesse of wil jij meer weten over deze functie? We nodigen je van harte uit om eens vrijblijvend contact op te nemen met Marc Zweers. Dit is mogelijk via atagverwarming@craftin.nl of telefonisch op 06 - 281 713 46.

 

 

ATAG Verwarming
Nederland B.V.

Galileïstraat 27
7131 PE Lichtenvoorde


Interesse in één van onze vacatures?